Pojdi na vsebino

…VAMPIR Z GORJANCEV SE SELI…

OK. Selimo se. Vampir z Gorjancev blog se seli. Nič posebnega, samo SIOL je preokoren in preveč nehvaležen za vse, kar dobi. Uradna stran filma VAMPIR Z GORJANCEV se odslej nahaja na naslovu http://www.vampir-z-gorjancev.si. Če ste uporabnik Technorati, lahko dodate novo stran med priljubljene kar tukajle: Add to Technorati Favorites, ali pa greste seveda na novo stran in to na naše veliko veselje naredite tam. Če uporabljate Feedburner, se lahko naročite na nove objave že tukaj: Subscribe in a reader. Če imate domačo stran nastavljeno v iGooglu, se lahko na objave naročite tule:, in za Yahoo tule: . Bloglines uporabniki se lahko naročijo tule: Subscribe with Bloglines. Povezave sem dodal v tole objavo zato, da olajšam klikanje tistim, ki ste že naročeni na objave na tem blogu. Sicer pa lahko vse te klike opravite tudi na novi strani VAMPIR Z GORJANCEV. Tiste, ki ste linkani na ta blog prosim, da link popravijo na http://www.vampir-z-gorjancev.si. Hvala za sodelovanje.

P.S.

Išče se urednik, ki bi (seveda prostovoljno) prevzel urejanje bloga. Predvsem nas zanima oseba, ki bi spremljala snemanje in o tem ažurno obveščala javnost. Foto materiala je že na pretek – najbolj pomemben je slog pisanja. Pisne ponudbe oddajte kar v komentar.

 • Share/Bookmark

3 Komentarjev

 1. n3ycn3yc je napisal:

  Jaz bi se javil kot urednik. Imam izkušnje z pisanjem in me tako delo veseli. neyc86 afna gmail pika com je pa moj mail ;)

  26.02.2008 ob 08:42 | Permalink
 2. gyzargyzar je napisal:

  izkušnje Z pisanjem :P ?

  27.02.2008 ob 00:57 | Permalink
 3. oglaševanje je napisal:

  lahk mi tud kej pomagamo.

  16.10.2008 ob 11:24 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !