Pojdi na vsebino

IVONA

OK. Ivona je rekla JA!  To pomeni, da bo malo manj zmede. Ivona bo moj asistent in casting direktor. Jaz sem si itak zakompliciral zadevo, ker se zdaj eni javljate na moj mail, eni na Vampir mail, eni s fotkami (kar je najbolj prav), eni na različne strani na blogu… Skratka, cela jota. In sedaj se mi zdi, da bo ona to solato znala otrebiti.

mojcas je ponudila raznovrstne storitve (da mi ne bi slučajno kdo pomislil kakšnih svinjarij) in zdaj niti ne vem, kje jo objavit… Sploh pa mi še manjka cel kup stvari. Danes je produkcijski sestanek – popoldan bom vedel več.

 • Share/Bookmark

2 Komentarjev

 1. mojcasmojcas je napisal:

  :lol: matr si me zdajle nasmejal :D v bistvu si me že z mailom včeraj zjutraj, ko si me mal subtilno okaral, na tak prefinjen način. :D

  Ti me sam ponucaj (brez svinarij packi, pokvarjeni!) kakor misliš, da bo najbolje. Pomagala bom kakor bom vedela in znala.

  18.09.2007 ob 10:21 | Permalink
 2. mojcasmojcas je napisal:

  :lol: matr si me zdajle nasmejal :D v bistvu si me že ponedeljek zjutraj, ko si me mal subtilno okaral, na tak prefinjen način. :lol:

  Ti me sam ponucaj (brez svinarij packi, pokvarjeni!) kakor misliš, da bo najbolje. Pomagala bom tebi in Ivoni kakor bom vedela in znala.

  19.09.2007 ob 20:03 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !